تعداد مقالات: 162
151. اثرات اسانس پونه کوهی، پروبیوتیک و آنتی‌بیوتیک بر عملکرد و پاسخ های ایمنی در جوجه های گوشتی

دوره 3، شماره 13، زمستان 1393، صفحه 79-92

میلاد توکلی؛ سید عبداله حسینی؛ ابوالفضل زارعی


153. اثر مقایسه‏ ای سطوح مختلف پودر سیر (Alium sativum) و آنتی‏بیوتیک محرک رشد باسیتراسین در تغذیه جوجه‏ های گوشتی

دوره 4، شماره 17، زمستان 1394، صفحه 83-94

میلاد منافی؛ لیلی آقاکثیری؛ مهدی هدایتی؛ فاطمه محبی


156. بررسی و شناسائی عامل بیماری سپتی‌سمی هموراژیک و تنفسی شتر در لارستان

دوره 6، شماره 24، پاییز 1396، صفحه 63-68

یحیی تهمتن؛ امید رضا امرآبادی؛ رضا شهریاری؛ مهدی نامآوری


158. اثر اسیدهای پروپیونیک و استیک بر حفظ ارزش غذایی یونجه مرطوب (30 درصد) طی نگهداری

دوره 3، شماره 12، پاییز 1393، صفحه 85-94

حسن فضائلی؛ عبدالحسین معیر؛ حسین شفیعی ورزنه؛ علی فرهپور


159. بررسی روند همخونی در گوسفندان نژاد شال

دوره 4، شماره 16، پاییز 1394، صفحه 85-92

زهرا پتی آبادی؛ شیدا ورکوهی؛ سیما ساور سفلی


160. بررسی روند مطالعات علمی مربوط به شتر در جهان

دوره 3، شماره 13، زمستان 1393، صفحه 93-102

مهناز صالحی


161. بررسی علل حذف در گاوهای هلشتاین ایران

دوره 4، شماره 14، بهار 1394، صفحه 93-100

شیدا ورکوهی؛ میثم شیلانان؛ صاحب فروتنی فر؛ علیرضا اقبال


162. تعیین کربوهیدرات های دیواره سلولی ارقام دانه تریتیکاله مورد استفاده در تغذیه طیور

دوره 3، شماره 12، پاییز 1393، صفحه 95-104

حسین غلامی؛ اکبر یعقوبفر؛ احمد رضا کوچکی