دوره و شماره: دوره 9، شماره 36، آذر 1399، صفحه 3-88 
تعیین ارزش غذایی سه رقم کینوا (گیزا یک، روزادا و کیو 102) در سه مرحله برداشت

صفحه 3-12

عزیز کردونی؛ مهرزاد طاوسی؛ جواد مهدوی مجد؛ بهاره طاهری دزفولی؛ زینب عنافجه


مروری بر عوامل مؤثر بر شاخص‌های تولید مثلی و جوجه‌درآوری در مزارع شترمرغ مولد

صفحه 37-48

علیرضا آذربایجانی؛ عباسعلی قیصری؛ زهرا فیضی؛ قربانعلی محمدی دینانی


تأثیر تغذیه تکمیلی در دوره‌های آبستنی و شیردهی بر عملکرد بزهای رائینی زایش اول و بزغاله‌های آنها

صفحه 49-64

سید مجتبی سید مومن؛ ناصر تیمورنژاد؛ لاله یزدان پناه گوهرریزی؛ مجید بهزادی؛ لادن شفیعی