اثر تغییرات درجه حرارت بر پروتئولیز پنیر لیقوان در طول دورۀ رسیدن

راحله نژاد رزمجوی اخگر

دوره 7، شماره 27 ، شهریور 1397، صفحه 3-14

چکیده
  اثر تغییرات درجه حرارت بر روی ترکیبات شیمیایی، pH، ازت محلول در 6/4 = pH به عنوان شاخص رسیدن و ویژگی های حسی پنیر لیقوان در طول 120 روز ذخیره سازی در 4 دمایC ° 9،C ° 13، C° 15 وC ° 19 مورد بررسی قرار گرفت. مقادیر pH همه نمونه های پنیر تا روز 60 ام روند کاهشی داشت. از روز 60 ام به بعد pH نمونه های پنیر نگهداری شده در دماهای 15 وºC 19 افزایش پیدا کرد. ...  بیشتر

مقایسه‌ی عملکرد پروار بره‌های نر مغانی و آمیخته‌های آن

نادر پاپی

دوره 7، شماره 27 ، شهریور 1397، صفحه 15-22

چکیده
  این آزمایش به منظور مقایسه‌ی عملکرد پروار بره‌های نر مغانی با آمیخته‌های آرخارمرینوس× مغانی و سافولک× مغانی با استفاده از تعداد 36 رأس بره‌ با میانگین سنی 15±120 روز و میانگین وزن زنده 01/5 ± 1/31 کیلوگرم انجام شد. آزمایش در قالب طرح آماری کاملاً تصادفی با سه تیمار به ترتیب با 10، 14 و 12 تکرار در تیمارهای یک، دو و سه، به مدت 77 روز ...  بیشتر

تعیین ارزش غذایی و گوارش پذیری برون تنی علوفه ماشک

مرتضی کرمی

دوره 7، شماره 27 ، شهریور 1397، صفحه 23-32

چکیده
  برای بررسی میزان ماده خشک، پروتئین خام، چربی خام، فیبر خام، خاکستر، انرژی خام و مواد معدنی پرنیاز و کم نیاز، قابلیت هضم الیاف خام در محلول خنثی، قابلیت هضم الیاف خام در محلول اسیدی، قابلیت هضم لیگنین در محلول اسیدی، قابلیت هضم ماده خشک، قابلیت هضم ماده آلی و قابلیت هضم ماده آلی در ماده خشک درتعداد 63 نمونه علوفه ماشک در سه اقلیم استان ...  بیشتر

مقایسه وضعیت تولیدمثلی در شیشک‌‌‌های خویشاوند و غیرخویشاوند نژاد شال

هدی جواهری بارفروشی؛ حسن صادقی پناه؛ نادر اسدزاده؛ نادر پاپی؛ حسین پیری

دوره 7، شماره 27 ، شهریور 1397، صفحه 33-40

چکیده
  این مطالعه با هدف تعیین اثر قوچ غیرخویشاوند و جفتگیری کنترل شده بر بازدهی تولیدمثلی شیشکهای ماده شال انجام شد. تعداد ۱۵۰ رأس میش شال به طور تصادفی به دو گروه شاهد و آزمایشی تقسیم شدند. در گروه شاهد، میشها با قوچهای همان گله و در گروه آزمایشی، میشها با چهار رأس قوچ منتخب با فنوتیپ مناسب از گلهای دیگر آبستن شدند. در هنگام زایش، تعداد، ...  بیشتر