به منظور بررسی اثرات سطوح مختلف اسید آمینه متیونین بر عملکرد، ایمنی و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی در دوره آغازین، آزمایشی با استفاده از 700 قطعه جوجه گوشتی آرین 386 در قالب طرح کاملاٌ تصادفی با 7 تیمار، 5 تکرار و 20 قطعه جوجه در هر تکرار انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل سطوح 38/0، 43/0، 48/0، 53/0، 58/0، 63/0 و 68/0 درصد اسید آمینه متیونین بود. وزن 7 و 14 روزگی، افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی در دورههای 7-0 و14-0 روزگی تحت تاٌثیر سطوح مختلف اسید آمینه متیونین قرار گرفتند(05/0>P). در سن 14 روزگی بالاترین وزن و بهترین ضریب تبدیل غذایی مربوط به سطح 43/0 درصد متیونین بود. پاسخ به گلبول قرمز گوسفندی، ایمنوگلوبولین های G و M ، نسبت هتروفیل به لنفوسیت و تعداد گلبولهای سفید تحت تاثیر سطوح متیونین قرار نگرفتند. همچنین استفاده از سطوح مختلف متیونین بر سطح فسفر، کلسیم، تری گلیسرید، کلسترول، HDL ، اسید اوریک، هورمونهای T3، T4 و پروتئین های پلاسما اثر معنی دار نداشت(05/0<P).
حسینی, سید عبداله, جوزانی, حسین, & لطف الهیان, هوشنگ. (1393). اثرات سطوح مختلف اسید آمینه متیونین بر عملکرد، ایمنی و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی آرین 386 در دوره آغازین. علوم و فنون دامپروری, 3(13), 55-68. doi: 10.22092/aasrj.2015.100881
MLA
سید عبداله حسینی; حسین جوزانی; هوشنگ لطف الهیان. "اثرات سطوح مختلف اسید آمینه متیونین بر عملکرد، ایمنی و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی آرین 386 در دوره آغازین". علوم و فنون دامپروری, 3, 13, 1393, 55-68. doi: 10.22092/aasrj.2015.100881
HARVARD
حسینی, سید عبداله, جوزانی, حسین, لطف الهیان, هوشنگ. (1393). 'اثرات سطوح مختلف اسید آمینه متیونین بر عملکرد، ایمنی و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی آرین 386 در دوره آغازین', علوم و فنون دامپروری, 3(13), pp. 55-68. doi: 10.22092/aasrj.2015.100881
VANCOUVER
حسینی, سید عبداله, جوزانی, حسین, لطف الهیان, هوشنگ. اثرات سطوح مختلف اسید آمینه متیونین بر عملکرد، ایمنی و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی آرین 386 در دوره آغازین. علوم و فنون دامپروری, 1393; 3(13): 55-68. doi: 10.22092/aasrj.2015.100881