این تحقیق، به منظور ارزیابی اثرات پروبیوتیک، آنتی بیوتیک و روغن اسانس گیاه دارویی سنبل کوهی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجههای گوشتی آرین، انجام گردید. تعداد 900قطعه جوجه گوشتی سویه آرین در قالب طرح کاملا تصادفی با 5 تیمار و 6 تکراراز سن 1 تا 42 روزگی مورد آزمایش قرار گرفتند. تیمارها شامل:1- تیمار شاهد بدون افزودنی،2-جیره حاوی آنتی بیوتیک (15/0گرم در کیلوگرم آویلامایسین)، 3-جیره حاوی پروبیوتیک (1/0 گرم در کیلوگرم پروتکسین)4- جیره روغن اسانسی سنبل کوهی (2/0 گرم در کیلوگرم) و 5- جیره حاوی روغن اسانسی سنبل کوهی (4/0 گرم در کیلوگرم) بودند. نتایج به دست آمده نشان دادند که میانگین افزایش وزن بدن و میانگین وزن بدن تحت تأثیر تیمارهای مختلف قرار گرفتند.(05/0>P). خوراک مصرفی، ضریب تبدیل غذایی، شاخص تولید، ماندگاری و وزن نسبی رانها و سینه تحت تأثیر تیمارهای مختلف قرار نگرفتند.(05/0<P).براساس نتایج در کل دوره تیمارهای اسانس سنبل کوهی (mg/kg 400)، بهترین عملکرد وزنی، افزایش وزن روزانه، درصد لاشه و ضریب تبدیل نسبت به سایر گروه ها داشتند لذا استفاده از سطح mg/kg 400 قابل توجیه است
زادگی میرزایی, حسین, & حسینی, سید عبداله. (1394). اثرات اسانس سنبل کوهی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی. علوم و فنون دامپروری, 4(14), 65-74. doi: 10.22092/aasrj.2015.103042
MLA
حسین زادگی میرزایی; سید عبداله حسینی. "اثرات اسانس سنبل کوهی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی". علوم و فنون دامپروری, 4, 14, 1394, 65-74. doi: 10.22092/aasrj.2015.103042
HARVARD
زادگی میرزایی, حسین, حسینی, سید عبداله. (1394). 'اثرات اسانس سنبل کوهی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی', علوم و فنون دامپروری, 4(14), pp. 65-74. doi: 10.22092/aasrj.2015.103042
VANCOUVER
زادگی میرزایی, حسین, حسینی, سید عبداله. اثرات اسانس سنبل کوهی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی. علوم و فنون دامپروری, 1394; 4(14): 65-74. doi: 10.22092/aasrj.2015.103042